Canon DPP digital photo professional

Profesyonel ürün fotoğrafları çekmek kadar,  fotoğrafın hazır hale gelmesi için yapılan çalışmalar da önemlidir Bu çalışmaları kısaca retouch denir.

Buradaki en önemli nokta, orijinal ürün ile fotoğrafı çekilen ürün arasında çok büyük farkların olmamasıdır. EMR FOTOGRAF profesyonel ürün fotoğrafları çeker ve düzenler.

Bu yazımızda ürünlerin profesyonel fotoğrafları çekildikten sonra yapılacak düzenlemeler hakkında bilgi verilecektir.

Günümüzde ürün fotoğrafları birçok programda düzenlenmektedir. Bu programlar bir grafik programı olduğu gibi fotoğraf çekiminin yapıldı fotoğraf makinesinin editleme programları da olabilir Bunlardan en önemlileri Canon DPP,  Phase One Capture Oneadobe photoshop, lightroom 

sayılabilir. Belli başlı bu editleme programları piyasada popülerdir. Markalaşma noktasında Canon kendi hazırladığı editleme programları ile öndedir. DPP DIGITAL PHOTO PROFESSIONAL fotoğraf çekiminden sonra başka hiçbir editleme programı gerek olmadan çekilen fotoğrafların her türlü düzenlemeleri Yani retouch bu programda İleri düzey yapılmaktadır. Program kanonun bir programı olduğu için fotoğraf makinesi EOS utility ve de DPP Entegre bir şekilde ve sorunsuz çalışır. Programı kullanmak çok basittir şu an piyasada 4.5 sürümü bulunmaktadır. EMR FOTOGRAF profesyonel ürün fotoğrafları çeker ve düzenler


İstenildiği takdirde Bu program ile hazırlanan fotoğraflar Photoshop ve lightroom a Sorunsuz şekilde hem de istenilirse 256bit tif formatında aktarılabilir. Ayrıca hiçbir düzenleme yapmadan yine RAV fotoğrafında çekilen fotoğraflar Photoshop ve lightroom a aktarılabilir. Profesyonel fotoğraf çekmek ve retouch noktasında çok başarılıdır.

Profesyonel fotoğraflar profesyoneller tarafından çekilmeli ve İşlenmelidir EMR FOTOGRAF profesyonel ürün fotoğrafları çeker ve düzenler.



Emr Photography İstanbul Şişli Fotoğrafçı - Armut

Yorumlar

Popüler Yayınlar