İnternet ortamında yayınlanan profesyonel fotoğrafların teknik özellikleri

Profesyonel ürün fotoğrafların en fazla kullanıldığı mecra internet ortamıdır  https://emrfotograf.blogspot.com

Ayrıca markaların ürün kataloğu marka kataloğu ve teknik katalog gibi hazırladığı tasarımlarda da profesyonel ürün fotoğrafları kullanılır. Emr fotoğraf hem ürünlerinizin fotoğraflarını çeker, hem de markanız için gerekli olan katalog tasarımlarını hayata geçirir. Emr fotoğraf hem ürünlerinizin fotoğraflarını çeker, hem de markanız için gerekli olan katalog tasarımlarını hayata geçirir. 

İnternette yayınlanacak fotoğraflar ile basılı mecrada yayınlanacak (katalog fotoğrafları) fotoğraflar birbirinden çok farklıdır. Katalog tasarımında kullanılan ürün fotoğrafları baskı aşamasında da bazı işlemlerden geçmek zorundadır. daha sonra Bu fotoğraflar katalogda baskı sonucu hayat bulur bu konuya Emr fotoğraf olarak ileri baskı teknikleri konusunda değineceğiz.Emr fotoğraf olarak ileri baskı teknikleri konusunda değineceğiz.

Ama internette yayınlanacak profesyonel ürün fotoğrafları için en önemli kriter gerçek ürün ile internet ortamında yayınlanan ürünün birbirine benzemesidir. Bu noktada fotoğraf işleminde yani retouch yaparken Raw işleme, DPP edit, colorist gibi profesyonel düzenlemeler ön plana çıkar. Emr fotoğraf profesyonel ürünlerinizin fotoğraflarını çeker ve düzenlemelerini profesyonelce yapar.


Emr Photography İstanbul Şişli Fotoğrafçı - Armut

Yorumlar

Popüler Yayınlar