ÜRÜN FOTOĞRAFÇILIĞI VE BİZ

Türkiye'de Fotoğrafçılık dünyadaki emsallerine göre daha yavaş gelişme göstermektedir. profesyonel fotoğraflar çektirmek için tıklayın Bunun en önemli nedeni fotoğrafa gereken değerin verilmemesidir. Biz bu noktada ürün fotoğrafçılığı neden dünyadaki gibi değerli değil? profesyonel fotoğraf yazıları için tıklayın Biraz ona değineceğiz.

Bildiğimiz gibi son yıllarda dslr makinelerin çoğalması ile bilgi birikimi, tecrübesi olmayan birçok birey fotoğraf çekme merakına girmiştir. Tabii ki fotoğraf sahibi fotoğraf çekim işini veren markalarında reklam ajansları çekilen fotoğraflar noktasında çok dikkat etmemesi bu sektörün çok kör topal yürümesine neden olmuştur. 

EMR FOTOGRAF profesyonel fotoğraflar çeken lütfen inceleyin Bir ürünün beyaz fonda çekilmesi ayrı kurgusal çekilmesi ayrı stillife çekilmesi ayrıdır. Her çekimde apayrı Işık setupları uygulanır. Bunu bilmeden, tecrübe etmeden fotoğraf çekmek özellikle ürün fotoğrafı çekmek çok zordur ve çoğu zaman yanlış olur. Mesela ürünün beyaz fonda çekilmesi gerçekten bilgi gerektiren bir çekim tekniğidir. Bunun anlamı şudur; Ürün beyaz fonda sunulacaktır, yani ürün dışındaki her yer bembeyaz olacaktır. profesyonel fotoğraf nasıl çekilir Siz eğer bilgi ve tecrübe birikimi ile bunu yapmayı bilmiyorsanız hiçbir şekilde o ürün beyaz fonda çekilmiş sayılmaz. Eninde sonunda o ürünü o ortamdan dekupe yöntemi ile çıkartıp alırsınız sonuç olarak beyaz fon fotoğraf çekimi başarısız olmuştur. Bunun gibi piyasada birçok fotoğraf çekilmektedir. Fotoğraf çektiren firma, reklam ajansı buna çok değer vermediği için hem para hem zaman hem emek boşa gitmektedir. İleri düzey Fotoğrafçılık notları Çünkü beyaz fonda çekilen ürün işleme noktasına geldiği zaman yani retouch yapılacağı zaman birkaç adımla halledilebilecek fotoğraf dekupe işlemi ile dakikalar Hatta saatler almaktadır.

profesyonel fotoğraf çekimleri hakkinda yazılar

Yorumlar

Popüler Yayınlar