Profesyonel fotoğraflar için profesyonel tercih edin. Sonradan kötü sürprizlerle karşılaşmayın

İstanbul’daki fotoğraf sektörüne baktığımız zaman bilginin ve tecrübenin çok da önemli olmadığını görüyoruz. Çünkü son yıllarda eline dslr fotoğraf makinesi alan herkes bir hevesle fotoğrafçılık işine başlıyor. Ama şu unutulmamalıdır ki her mesleğin profesyonelliğe ve tecrübe ihtiyacı vardır. Günümüzde fotoğraf artık çekmekle bitmiyor, bir de fotoğrafın profesyonel olarak düzenlenmesi gerekiyor. 

  1. EMR FOTOGRAF  size profesyonel fotoğraflar çeker onları profesyonel programları düzenler

Fotoğrafçılık sektörünün böyle olması fotoğraf çekim fiyatlarını da dibe vurmasına neden oldu. Çünkü profesyonellik ve tecrübe aramayan fotoğraf sahipleri, reklam ajansları düşük fiyatlarla çözümleri bu kişilerde aramaktadır. Fotoğraflara bakıldığı zaman ne bir renk kaygısı ne bir kompozisyon kaygısı ne bir düzenleme kaygısı görülmektedir.
Dipnot olarak şunu da düşmek gerekiyor Türkiye'de Bu işi profesyonelce ve tecrübeye dayalı yapan fotoğrafçılar, fotoğraf ofisleri fotoğraf stüdyoları ve retoucher ofisleri az sayıdadır.
Fotoğrafçılığa verilecek değer bilgi ve tecrübe ile olmalıdır. ister okullu olsun, ister piyasadan yetişsin bilgi, birikim ve tecrübe yapmış olan fotoğrafçılar ile muhakkak çalışılmalıdır. Bu sayede daha profesyonel fotoğraflar piyasada yerini alacaktır

  1. EMR FOTOGRAF profesyonel fotoğraflar düzenler bu fotoğraflarla profesyonel ürün katalogları tasarlar.


Yorumlar

Popüler Yayınlar